Polar Cars in Waalwijk (voorheen Giessen) gerund door Fred K
Auteur Bericht
Joined : 22-apr-2022
Berichten : 2
Other Topics
Geplaatst : 09-nov-2022 10:36:17
Onderwerp : Polar Cars in Waalwijk (voorheen Giessen) gerund door Fred K

UPDATE 09-11-2022
Fred gaf aan failliet te gaan en dus wilde hij het netjes regelen. Hij beloofde de Volvo alsnog af te leveren met een gerepareerd stuurhuis en motormanagement en gaf aan daar 4000 kosten aan gemaakt te hebben. Toen de auto eenmaal geleverd werd 2022-07 hebben we deze extern laten onderzoeken door een Volvo specialist (Nordicar) en heeft geconstateerd dat het stuurhuis stuk is en vervangen moet worden. Tevens hebben ze op onze kosten 2 uur besteed aan de vele storingen die de auto heeft maar dit niet kunnen oplossen, meer onderzoek was hiervoor nodig.
Ze gaven ook aan dat het duidelijk een schade auto is, dit konden ze zien toen hij op de brug stond.

Daarop hebben we de overeenkomst laten ontbinden door een advocaat en Fred gesommeerd de auto terug te nemen omdat we er na 2,5 jaar geen vertrouwen meer in hebben.

Wederom beslag gelegd op het RDW nummer. Helaas speelt Fred verstoppertje en staan de auto's die hij verkoopt lang niet allemaal op dat RDW nummer. Hij drukt weer zijn snor

UPDATE 2021: alle wegen gerechtelijk gevolgd en in gelijk gesteld maar Fred heeft geen geld dus nu zijn wij ons geld kwijt én hebben we geen auto. Er is beslag gelegd op zijn RDW nummer en zijn rekeningen.

2020
Fred komt zijn afspraken niet na. Van de zomer een Volvo XC70 gekocht waar het stuur bij los bleek te zitten. Reparatie liet 3 maanden op zich wachten. Uiteindelijk heeft hij de auto teruggenomen maar ons geld is nog steeds niet terug. Ondanks talloze beloften smoesjes want hoeveel tijd kost het om te betalen?