AutoExpert garantie

Forum index » xarbb » OccasionAdvies Forum
Auteur Bericht
Joined: 28-sep-2005
Posts: 1
Andere onderwerpen
Posted 28-sep-2005 at 11:48:35
Subject: AutoExpert garantie

Naam : Anoniem

lastreplyname : Anoniem

Terug naar boven Profiel E-mail
webmaster
Joined 07-aug-2006
Posts: 523

Andere onderwerpen
Geplaatst: 28-sep-2005 19:33:09

De versnellingsbak mag wat mij betreft niet onder het kopje "Slijtende onderdelen"  vallen. Slijtende delen van een auto zijn de banden, schijven/remblokken, schokdempers, lampen, distributieriem, etc. etc.

Een versnellingsbak is natuurlijk wel aan slijtage onderhevig, maar een bak die lijdt aan een "productiefout" die bekend is bij de FIAT-auto aangesloten dealers (dus op de 1e plaats Lancia zelf), moet niet voor u achtergehouden worden en afgedaan als standaard Kappa kraakje.

U moet wel onthouden dat de autohandel de autohandel is en dat de dealers over het algemeen niet graag garantieklussen uitvoeren, zeker niet een van 1.250 euro  Wink

Ik raad u aan om eens met de Fiat importeur te bellen:
tel. 020 342 1700  en vraag naar iemand die u kan helpen met garantie kwesties voor occasions.

Ik heb goede ervaringen met de importeur van Fiat en heb deze ervaren als heel klantvriendelijk toen ik de merkgarantie voorwaarden opvroeg. Mocht u er niet uitkomen dan wil ik u nog wel een naam geven van de persoon die mij te woord heeft gestaan.

Ik weet niet of u de documentatie heeft van de melding en controle op de bak? Op deze manier kunt u aantonen dat u binnen de garantieperiode melding van de krakende bak heeft gedaan.

Sterkte, dit zijn vervelende problemen om uit te komen. Laat wel even weten hoe het gegaan is!

Terug naar boven Profiel E-mail
Forum index » xarbb » OccasionAdvies Forum