Berg autobedrijf Tiel- autobedrijf Berg Tiel
Auteur Bericht
Joined : 05-okt-2010
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 05-okt-2010 11:19:46
Onderwerp : Berg autobedrijf Tiel- autobedrijf Berg Tiel

Beste mensen,

tijdje geleden een auto gekocht bij deze oplichter. Binnen een paar maanden versnellingsbak kapot en moter vastgelopen. Die oplichter de eigenaar laat je ook heel slim van te voren een papiertje tekenen, zodat je later geen beroep kunt doen op hun als je auto heel snel kapot gaat. Jullie zijn gewaarschuwd, koop geen auto bij deze oplichter.

Nogmaals deze autobedrijf deugd van geen 1 kant. Jullie zijn allen gewaarschuwd voor deze oplichter.

Berg autobedrijf Tiel.
Voor de Kijkuit 34a
4001 HH Tiel
06 42153153

BergAutobedrijfTiel
Joined : 20-mei-2011
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 20-mei-2011 23:44:04

Reactie op bovenstaande door Berg Autobedrijf Tiel;

De door ons verkochte auto’s worden vooraf door ons gecontroleerd op gebreken. En wordt meestal met een nieuwe APK afgeleverd. Het zijn oudere modellen auto’s. De auto’s worden afgeleverd zonder afleverkosten, vandaar er geen nieuwe onderhoud door ons wordt uitgevoerd, tenzij de klant anders wilt (in de praktijk vraagt bijna niemand hiervoor, ondanks onze aanbeveling). Omdat het oudere modellen betreft is er een hoger risico dat de auto later gebreken kunnen ontstaan, wat de reden hiervan ook is. Het is niet mogelijk dit type auto’s met garantie te verkopen. De prijs zou dan hoger uitvallen. In het verleden hebben wij dit geprobeerd. Tot op heden heeft niemand bij ons een auto willen kopen met garantie. Dit allemaal word tegenover de klant mondeling duidelijk gemaakt en ook op papier gezet.

Wij betreuren als de door ons verkochte auto op korte termijn toch stuk gaat, echter u als klant dient te realiseren dat dit een door u aangenomen risico is geweest. Als u dat risico niet wil lopen, dient u een auto aan te schaffen met garantie.

Echter er zullen altijd mensen zijn die een auto kopen zonder garantie, zonder onderhoudsbeurt. Als het fout gaat krijgen wij de schuld. Deze personen moeten vooraf bedenken op welk manier zij een auto kopen en niet achteraf gaan zeuren, en op diverse forums ons bedrijf in een slecht daglicht brengen. Overigens is het niet mogelijk dat de versnellingsbak stuk gaan en dan ook nog eens de motor. Als een van de beide stuk gaat kan je al niet meer rijden. Overigens is het ons onbekend wie Roodbaard30 is, en ook is ons onbekend over welke auto het gaat.

Nogmaals: Wij verkopen oudere modellen auto’s met een nieuwe APK. Vooraf controleren wij de auto op gebreken en APK afkeur punten. Mochten er minpunten naar voren komen verhelpen wij deze. Omdat wij geen helderziende zijn kunnen wij niet zien wat er in de toekomst stuk kan gaan. De bedoeling is dat de auto nog een hele tijd mee gaat. Echter de klant is zelf verantwoordelijk voor de wijze van aankoop. Tegen meerprijs kunnen wij de auto’s leveren met een nieuwe grote onderhoud. Daardoor is een gebrek op korte termijn aanzienlijk kleiner.

Voordeel van oudere auto’s is de aanschafprijs e zeer lage afschrijving, nadeel is grotere risico op gebreken op termijn. Als u geen risico wilt lopen, adviseren wij iedereen om een auto te kopen met schriftelijke garantie en onderhoud bij aflevering.

Met vriendelijke groet,
Berg Autobedrijf Tiel