Autobedrijf Autohof - Let op met auto kopen
Auteur Bericht
Joined : 09-mei-2011
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 09-mei-2011 21:43:05
Onderwerp : Autobedrijf Autohof - Let op met auto kopen

Wij hebben afgelopen december een auto bmw 318i gekocht bij hem voor 1300 euro. Hij zou de uitlaat, handrem en voorlicht maken. Maar bij aflevering had hij er wel na gekeken maar kon niks doen. Dus wij gezegd zo nemen wij hem niet. Dus hij nam de auto mee terug en hij had uiteindelijk een nieuwe uitlaat erop gezet en de voorlamp gemaakt. Achteraf bleek dat de handrem niet gemaakt had. Had hij niet verstaan zei hij.
De eerste keer dat wij met de wagen de snelweg op ging, bleek de auto heel erg te trillen.
Wij gebeld en hij zei dat we hem dan mochten ruilen. Dus daar aangekomen wou hij 400 euro minder geven voor onze auto.
En anders wou hij hem laten maken voor 350 incl handrem.
Wij gingen erover nadenken.
Wij hebben onze auto bij iemand anders op de brug gezet, en de garage zei dat hij nooit niet de weg op had mogen gaan. En er zat dus een nieuwe apk op, hij had dus nooit door de keuring mogen komen. Wat bleek, de remleiding was verrot, hij lekte vloeistof. Er hing ook een bout los van de draagarm en noem maar op. Heel de auto was onveilig.
Wij dus met Autohof gebeld, en hijn zij als je zorg dat de auto hier staat dan wil ik wel even kijken. De auto stond 50 km van zijn bedrijf af en we mochten echt niet rijden. Maar autohof trok zijn handen ervan af want hij zei dat wij een goedkope auto wouden en dat we dit konden verwachten. Hij had geen fout maar het bedrijf waar hij was gekeurd.

Nu hebben we gelijk een andere auto moeten kopen ivm werk.
Wel een goede bij Britting in ALphen aan den rijn.