P&P automobielen haarlem
Auteur Bericht
Joined : 25-mrt-2012
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 25-mrt-2012 23:13:50
Onderwerp : P&P automobielen haarlem

koop geen auto bij p&p automobielen haarlem!! ze hebben de mooiste praatjes over hoe goed de auto's zijn maar vergeten de mankementen te vertellen waardoor je na verkoop voor talloze problemen komt te staan. je mag zelf voor de kosten opdraaien want ze zijn zo slim om geen garantie te geven. als je ze confronteerd met de werkelijkheid schepen ze je af met het excuus dat je hun had moeten bellen:S en je niet zo moet aanstellen over de reparatiekosten die je inmiddels ergens anders heb gedaan omdat je auto onveilig is. nogmaals dit is een slecht bedrijf met veel problemen na de verkoop!!!!!!!!

Autowrak
Joined : 03-jan-2013
Berichten : 2
Other Topics
Geplaatst : 03-jan-2013 20:19:41

Op 23 mei 2012 kocht ik bij P&P auto's in Haarlem een Ford Escort Station. Er werd mij beloofd dat de auto helemaal nagekeken zou worden en er zou een nieuwe accu worden geplaatst.
U raadt het, op 21 december 2012, is deze auto door 2 automonteurs helemaal nagekeken en er waren meer dan 20 gebreken en er was zeker geen sprake van een grote onderhoudsbeurt en een nieuwe accu. De auto is inmiddels afgevoerd, dus in de perscontainer.
Fijn, niet bedankt P&P uit Haarlem, voor het besodemieteren. Ik bleek in een totaal doorgerotte auto te rijden. De rechter voorvering was gebroken, evenals de linker achtervering. Het lijkt wel of deze auto een botsing heeft gehad. De banden waren voor scheef afgesleten. De stuurkolom stond eveneens scheef naar beneden.
Kort gezegd, het is mij een raadsel dat deze APK goedkeuring heeft gekregen.
Koop bij dit "automobielbedrijf GEEN auto. Geld is blijkbaar belangrijker dan je leven. Dit is nu de 2e autodealer, die mij een totaal niet goedgekeurde auto verkoopt. Ik weet niet hoe deze gasten dit voor zichzelf kunnen verantwoorden.

Eindelijk vond ik bij een garagebedrijf in mijn eigen woonplaats een zeer goede en betaalbare auto. Deze auto is WEL geheel nagekeken en gecontroleerd. Hulde aan deze garage. Ik was zelf aanwezig bij het controleren, volgens een checklijst, van de auto. Ik kon gewoon een proefrit maken en ik mocht de auto gedurende enkele uren gewoon gebruiken!
Kijk, dat is zoals het hoort. U begrijpt het al. De zeer warme douche gaat naar dit garagebedrijf.

P en P in Haarlem, jullie kunnen van mij barsten!

adam
Joined : 07-nov-2014
Berichten : 2
Other Topics
Geplaatst : 07-nov-2014 0:51:30

beste lindsey als je een auto koopt voor een hele lage prijs met veel korting en dat je zelf zegt dat je de auto zo mee neemt zonder garantie dan moet je later ook niet klagen ik heb al een paar keer een auto bij penp gekocht en weet dar je onder de 3500 euro geen garantie krijgt maar toen er wat was ben ik terug gegaan en werd het tegen kost prijs gemaakt ik ben dan ook tevreden weg gegaan als je het zelfde had gedaan had je hier niet hoeven klagen gr joyce

adam
Joined : 07-nov-2014
Berichten : 2
Other Topics
Geplaatst : 07-nov-2014 0:55:36

autowrak jij moet er eens eerlijk bij zetten dat je de auto voor 550 euro gekocht heb omdat je niet meer geld had als je maar een dubbeltje hebt kun je niet iets van een kwartje verwachten eerlijk blijven dus !!!!