Yourik auto's te Utrecht
Auteur Bericht
Joined : 01-aug-2013
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 01-aug-2013 17:10:11
Onderwerp : Yourik auto's te Utrecht

Wij hebben, tot onze grote spijt, gisteren een auto gekocht bij Yourik auto's te Utrecht.
We gingen voor een goed uitziende 2e hands Peugeot 206 en zag er zowel van binnen als buiten top uit. Na het maken van een proefritje dachten we een goede aankoop te doen.
De dag van aankoop zijn we doorgereden naar een plaatselijke Peugeot dealer en daar kon men niets anders dan allemaal gebreken constateren. De reparatiekosten zouden enorm in de papieren lopen.
De auto was nota bene nog 3 dagen voor de aankoop APK gekeurd terwijl er gebreken zijn die absoluut niet goedgekeurd hadden mogen worden.
We gaven aan de verkoper aan dat onze jongste zoon van 21 jaar voor het eerst zijn grote aankoop hiervoor deed en dat we verzekerd moesten zijn van een veilige auto. Hij beaamde dat de auto goed was en dat hij er nog een 'kleine beurt' bij zou geven.
De aankoop van zo'n eerste autootje moet toch min of meer een feest zijn maar wij zitten hier met een enorme vieze nasmaak over de gang van zaken.
Over een eventuele afkoop m.b.t. de garantie werd niet gesproken (zijn we nu wel inmiddels van op de hoogte.
Eén dag na aankoop zijn we teruggegaan en hebben geprobeerd om, voor beide partijen, tot een goede oplossing te komen, helaas is dit niet gelukt.
Wij willen dan ook iedereen waarschuwen voor deze gewetenloze oplichter, hij geeft namelijk garantie tot aan de stoeprand!.
We hopen dat deze man snel zijn 'zakkenvullerspraktijken' kan staken en u bent gewaarschuwd