Garagebedrijf Willems/Oud Gastel/JDR Cars
Auteur Bericht
Joined : 29-jul-2018
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 02-aug-2018 21:26:44
Onderwerp : Garagebedrijf Willems/Oud Gastel/JDR Cars

Op 16 februari een auto gekocht bij deze garage waar vooraf afspraken zijn gemaakt die niet zijn nagekomen, en foutieve informatie over de auto op diverse websites is geplaatst voorafgaande aan de koop. Dit zou volgens hem aan de provider liggen. O.a. dat de auto uit 2010 was terwijl deze bj 2009 heeft-na gebeld te hebben met de eigenaar- dat de tenaamstelling gratis zou zijn en de auto geleverd zou worden met een volle tank. De auto werd te laat geleverd, tenaamstelling moesten wij zelf regelen!, lege tank! waardoor wij om de hoek stil stonden. Wij moesten maar zelf de tank vullen want vanwege de verzekering kon hij geen auto’s met brandstof hebben. Let wel, de auto stond buiten en het benzinestation was om de hoek. Geen koelvloeistof in de auto, kentekenplaat kapot doordat de schroef er half uitstak en het ophangsysteem gewoon kapot is gedraaid, wasbon niet vergoedt zoals beloofd. Auto was nl. smerig toen we deze ophaalden. Circulatierooster nog steeds niet verwisseld- deze is kapot. Auto lekt nog steeds aan de voorzijde ondanks dat deze zogenaamd in reparatie is geweest bij deze garage. Auto laten nakijken bij Opel dealer en auto is helemaal niet gerepareerd.
Dit zijn de openbare gegevens van dit bedrijf die opgezocht kunnen worden en op internet staan:
KVK-nummer:
66363349
Vestigingsnr:
000034993843
Inschrijving:
Hoofdvestiging
Datum:
1 augustus 2016
Openbare publicaties over A.S. Hülters BV
De Kamer van Koophandel heeft recent in de Staatscourant de volgende twee mededelingen openbaar gepubliceerd over A.S. Hülters BV:
⚌ 2016-07-01: Nieuwe inschrijving: Per 24-6-2016 is Bestuurder Aleida Sophia Hülters in functie getreden.Ook bekend onder Roosien.

Naar blijkt is dit bedrijf onlangs met de noorderzon vertrokken uit Beek en Donk.
Werkwijze: elke keer opnieuw starten onder een andere naam met een nieuwe inschrijving op naam van een gezinslid.
Ik roep alle gedupeerden op om zich op deze website te melden om gezamenlijk aangifte te doen en zo een rechtzaak aan te spannen. Dit bedrijf gaat nl. gewoon door.