Klachten over een Autobedrijf?
Auteur Bericht
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 03-mrt-2006 17:30:13
Onderwerp : Klachten over een Autobedrijf?

Heeft u klachten over een autobedrijf dan kunt u deze op dit forum kwijt. Ik beloof echter niet dat het onderwerp tot het einde der tijden zichtbaar blijft, dit om autobedrijven niet op basis van één enkele klacht helemaal zwart te maken.


OccasionAdvies.nl is namelijk vooral gericht op het verschaffen van kennis betreffende het beoordelen van gebruikte auto's. Dus wilt u de kans op een miskoop echt zo klein mogelijk maken, neem dan de onderwerpen uit het OccasionAdvies Handboek door of koop bij een gerennomeerde dealer.


Want: Goedkoop is Duurkoop! Wink

gti
Joined : 22-apr-2006
Berichten : 4
Other Topics
Geplaatst : 22-apr-2006 22:42:22

ik heb een slechte ervaring met een autobedrijf in ter*p*l ze hebben mij een schade-auto verkocht,en mijn vorige auto aangeboden met een lagere km.stand[vw golf vr6-1995].

webmaster
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 23-apr-2006 10:51:15

Nou, dat is niet netjes... maar hoe erg is de schade geweest?

Een auto met een schade verleden, maar die goed gerepareerd is moet geen problemen geven. Als een auto echter een keer goed inelkaar heeft gezeten, -dit merkt u bijvoorbeeld aan scheeflopende naden tussen de carrosseriedelen en/of het niet goed rechtuit willen rijden- dan zou deze auto in ieder geval significant goedkoper moeten zijn en dan nog zou ik zo'n auto liever niet willen rijden. Of nog erger, dat de auto eens kopje onder is geweest, dan is de bedrading nat geweest en de kans is dan levensgroot dat de bekabeling gaat oxideren en dat u de hele kabelboom moet gaan vervangen.

Aan de andere kant, als er eens een nieuwe deur/zijscherm is ingezet en de auto netjes strak is gemaakt na een botsinkje dan hoeft er niet veel aan de hand te zijn.

Mocht de auto erge schade hebben gehad en dat kunt u natrekken via de vorige eigenaar, verzekeraar, schadebedrijf, onderhoudsbedrijf... dan zou ik de auto toch terugbrengen.

Oja, misschien is het handig om het kenteken van uw ingeruilde auto op dit forum te vermelden met daarbij de echte kilometerstand. Mocht iemand dan interesse in uw auto hebben en het kenteken op Google invullen, dan kan deze erachter komen dat de kilometerstand niet in orde is.

Laat even weten wat u met de auto gaat doen!

gti
Joined : 22-apr-2006
Berichten : 4
Other Topics
Geplaatst : 23-apr-2006 16:42:56
webmaster
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 23-apr-2006 17:24:43

Ja het is inderdaad schandalig dat je nog steeds opgelicht kan worden in Nederland. Maar de autobranche is niet de enige branche waar dit gebeurd, want al die geld-leaseconstructies en hypotheken met aandelen zijn ook niet te vertrouwen.

Maar er is gelukkig een organisatie zoals de Bovag waar dealers uitgezet worden wanneer het bekend wordt dat deze hun klanten oplichten. Dus eigenlijk is het in Nederland zeker goed mogelijk om een betrouwbare auto te kopen, mits je naar de juiste adressen gaat.

En zo zie je maar dat adverteren met NAP en DEKRA geen enkele waarde heeft. Ik zou de NAP en DEKRA eens een mailtje sturen en deze waarschuwen met welke praktijken hun naam wordt verbonden. Haha... zullen ze wel niet zo blij mee zijn ;D

Weet u trouwens waaraan de schadespecialist heeft kunnen zien dat uw auto schade heeft gehad?

gti
Joined : 22-apr-2006
Berichten : 4
Other Topics
Geplaatst : 23-apr-2006 18:04:05
stefan
Joined : 12-aug-2008
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 12-aug-2008 13:08:12

hallo ik heb ook een klacht over een autobedrijf en vroeg mij af welke stappen ik kan ondernemen.
We hebben 2 mnd geleden een prachtige alfa 146 gekocht bij een klein autobedrijfje.
Hij wilde mij 3 maanden garantie geven op alles!
en zoals alle auto uit 96 kan er wel eens een probleempje optreden. dus ik terug naar de garage met het volgende lijstje:
- achteruit verwarming doet het niet
- achterband helemaal versleten terwijl hij net gekeurd is (door hemzelf)
- alarmverlichting werkt niet
- lampje brand van brandstoftoevoer storing

anyway we konden de auto 3 dagen later weer ophalen. en omdat ik eigenlijk altijd een raar gevoel had bij die garage vertrouwde ik het niet en ben ik eens goed gaan controleren.

nu blijkt dat de achterband die hij vervangen heeft te groot is. (kan gebeuren, maar toch)
en het ergste, hij heeft in plaats van de brandstof toevoer storing te verhelpen het lampje uit het dashboard gesloopt
(ik heb foto's van de sporen gemaakt) en nu werkt de complete dasboard verlichting ook niet meer.
Ik heb dus het dasboard open gehaald omdat ik het niet vertrouwde en hij heeft dus het lampje eruit gesloopt in de hoop dat we er niet achter zouden komen.

Ik ben dus echt behoorlijk pissig en vraag me af of ik iets kan doen om hem wakker te schudden.
Hij beseft volgens mij niet dat hij link bezig is.

wat vinden jullie?

webmaster
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 12-aug-2008 13:35:37

Inderdaad schandalig als alles wat u zegt klopt. Omdat dit naar oplichting ruikt zou ik de auto laten nakijken bij een gerenomeerde instantie, zoals de ANWB of DEKRA. Laat een compleet rapport opmaken en vraag om de mening van de keurmeester op de punten die u hier noemt.


Stel nu een brief op met uw opmerkingen en voeg een kopie van het rapport erbij. Stuur dit aangetekend naar de dealer, nu heeft u een schriftelijke klacht met datum ingediend. U bent nog binnen de garantietermijn, geef de dealer een 5 werkdagen om te reageren... anders zou ik juridische bijstand zoeken.


Ik neem aan dat u de garantietermijn op papier heeft met daarbij de voorwaarden (garantie op alles voor 3 maanden)? Dat is namelijk wel belangrijk.


Succes!

Smart
Joined : 06-sep-2008
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 06-sep-2008 6:42:06

Wij hebben 4 maanden terug een smart bj 2000 gekocht voor 3250,-. Wij wisten helaas niet dat de lichting smarts tot bj 2001, problemen had met het motorblok. De olie brandt door het blok heen!
Uiteraard geen garantie en geen bovag garage)-:, dus nu staat de auto al 2 weken bij de smartdealer waar we hem in onderhoud wilden brengen.
Buiten het feit dat de dealer zegt dat het euvel zichtbaar moet zijn geweest ten tijde vn de verkoop. Vragen wij ons af in hoeverre je de verkoper/autohandelaar kunt verantwoorden hiervoor.
Je mag toch zekr wel een bepaald verwachtingspatroon hebben voor 3250,-
Wij kunnen/willen geen 2500-3000 neertellen voor een nieuwe motor (prijzen bij reguliere dealers).
Nu hebben wij daar de de autohandelaar op aangesproken en in eerste instantie gooide hij de deur dicht met de voorwaarden in het koopcontract, geen garantie enz.
Gisteren heb ik hierover nogmaals telefonisch contact gezocht en zegde hij toe om de kosten voor het inbouwen vd revisiemotor voor zn rekening te nemen. Normaal is dit regulier 800-1000, daar willen we allebei niet voor gaan. Hij eindigt het gesprek mt de mededeling dat hij in zijn omgeving iemand gaat polsen of hij dit voor minder wil inbouwen.
Ik mail m vandaag dat ik een partij heb gevonden die dit voor 450,- wil doen. Hierop ontvangen we bericht dt hij dit niet heeft gezegd/bevestigd, afziet vn verdere onderhandeling en zich beroept op het koopcontract.
Kunnen we hier nog iets mee? Of moeten wij de handdoek gooien en verlies pakken?

Jasper
Joined : 10-sep-2008
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 10-sep-2008 13:00:32


Wij hebben gekocht een Hyundai Lantra. Ingeruild een Chrysler voyager uit 92. De lantra uit 96.

Lantra is ongekeurd en de Voyager nog een jaar. Wij wilden wat goedkoper rijden !!!!, en kwamen uiteindelijk uit bij een garage in Amersfoort. In de 1e instantie goed overleg, goed ontvangen....

We hebben de deal gemaakt dat hij de Chrysler zou overnemen. Ik had foto`s gemaakt en die opgestuurd. Hij deed na pingelen een bod van €700,00 voor de Crys. Wij zouden dan bijbetalen €550,00. Op zich een mooie deal. De lantra was niet gekeurd maar volgens de heer ***k, een prima auto. Als er wat aan de hand was konden we terug komen, maar hij zou zo door de keuring heenkomen. Ik ben zo ingesteld dat ik mijn medemens nog kan vertrouwen dus in een goede naive bui togen wij op naar Amersfoort.

Auto overgeschreven, betaald en koffie gedronken.

De Crysler werd niet bekeken door de heer. Wij naar huis, auto naar de garage en laten keuren.

Jullie raden het al Afgekeurd!!, op de uitlaat, kosten €425,00

De heer K *** in kwestie is niet bereid om deze situatie op te lossen. Mondelinge afspraken gelden niet meer denk ik. Hij had heel veel commentaar op de Chrysler, achteraf.

Ik ben hovenier, geen verstand van auto`s. Ik heb gezegd dat ik er echt geen meer geld voor over heb en als de deal niet lukt dan maar niet. Ik weet dat ik een gok heb genomen maar....

De Lantra is verkocht aan de heer K*** met de mededeling dat de uitlaat stuk was. Dit hebben we achteraf gezien op speurders en ook bevestigd gekregen door de heer die hem verkocht.

Mijn mening is dat de heer K**k een auto verkocht met verborgen gebreken waarvan hij op de hoogte was. Hij had mij daarover moeten inlichten.

Gaarne advies hoe nu verder...

Ik heb zijn naam NOG niet genoemd omdat ik de persoon niet wil schaden. Ik wil eerst antwoord hebben hoe ik nu verder zou moeten handelen.

Alle reacties welkom...

Jasper

webmaster
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 10-sep-2008 18:57:26

Tja, in de markt van auto's onder de 4.500 euro is het moeilijk om schades te verhalen. De Bovag dealers geven geen garantie in deze klasse (dus geen geschillencommissie op naartoe te gaan) en rechtzaken zijn duurder dan de reparatiekosten.


Een verkoper die de kwaliteit van de gemiddelde personenauto van 12 jaar oud roemt zou ik recht in zijn gezicht uitlachen. Hoe goed ze ook zijn, slijtende onderdelen (schokbrekers, draagarmen, etc) doen hun naam eer aan: deze slijten! Wanneer hij echt achter zijn uitspraak zou staan dan geeft hij garantie en apk. En niet in de laatste plaats een contract met alle afspraken!


Ik begrijp niet dat je de verkoper de APK keuring niet hebt laten verzorgen. Had je in het contract kunnen laten opnemen: aankoop alléén met geldige APK!


Je hebt echter wel een case als je een ondertekende verklaring van de vorige eignaar en een print van de advertentie hebt. Vergeet niet dat mondelinge afspraken óók rechtsgeldigheid hebben, echter moeilijk te bewijzen.


Maar ja, weeg je de kosten tegen elkaar af dan kun je beter je verlies pakken en hier van leren. Sad

Mariska
Joined : 08-jul-2009
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 08-jul-2009 18:49:52

In Oktober 2008 heb ik een Opel Tigra gekocht bij een autobedrijf in Den Bosch.
Deze auto leek van buiten en van binnen van goede kwaliteit. De desbetreffende verkoper liet weten dat er niets aan de auto zou zijn waar ik me zorgen om zou moeten maken. Ik als leek ben een stukje met de auto gaan rijden, heb hem goed bekeken en heb veel vragen gesteld.
De auto komt uit 1996 en had toen ik hem kocht 134.000 km gelopen. Ik heb 2950 euro voor de auto betaald.
In 9 maanden tijd heb ik er 1100 euro onkosten aan gehad.
- koppelingsplaat kapot, er moest dus een nieuwe koppelingsset op
- egr klep moest vervangen worden
- waterpomp kapot
- nieuwe distibutieriem (de flarden hingen er aan, bij het keuren deze week opgemerkt, dus net op tijd vervangen!!)
Nu vraag ik me af... toen ik deze auto kocht: kon het autobedrijf deze dingen al weten? Hadden ze kunnen zien dat deze dingen op het punt stonden vervangen te worden?
Ik voel me namelijk opgelicht.
Ik heb in ieder geval wel geleerd van deze aankoop, maar het blijft natuurlijk een rotgevoel.

Groetjes Mariska

webmaster
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 08-jul-2009 22:50:33

Ik begrijp dat jeje niet prettig voelt na alles wat er gebeurd is. De vraag is wat je verwacht van een 12 jaar oude auto?
In ieder geval niet dat je in krap een jaar tijd een derde van de aankoopwaarde moet uitgeven aan reparaties. De kans dat je voor reparaties komt te staan na de aankoop van een al oudere occasion is levensgroot aanwezig. Dus de tip is dan ook om tijdens de aankoop hier al geld voor te reserveren. Vervelend is wel dat de distributieriem niet op tijd vervangen is, want als ik dit zo lees is deze nooit vervangen. Dat was helemaal niet netjes van de verkoper.


Conclusie: koop je bij een merkdealer of gerenommeerd Bovagbedrijf dan betaal je meer, maar ben je gewaarborgd voor eventuele reparaties achteraf in de garantieperiode. Koop je via een particulier of bij een handelaar? Dan zijn zaken zoals een nieuwe APK en liefst een aankoopkeuring onmisbaar en moet je gewoonweg rekening houden met extra onkosten.

hemmer
Joined : 03-jul-2009
Berichten : 3
Other Topics
Geplaatst : 19-jul-2009 17:50:36

Mensen als jullie een auto willen kopen, let dan op voor dhr. Ozcan, geb, 1982 en woonachtig aan de Acacialaan in Bergen op Zoom, mede eigenaar van VOF autobedrijf Musa.

Hij bood via Marktplaats een Golf 5 te koop aan. Beweerde dat deze van zijn schoonvader was en dat die een nieuwe auto had gekocht. Alles zat er bij: kentekenpapieren, onderhoudsboekje, twee sleutels. Wij kochten de auto bij een onbemande benzinepomp omdat hij met overhuizen bezig was.
Wij betalen de auto en zijn er blij mee.

Dan word de auto voor onze deur gestolen, en de expert van de verzekering stelt vast dat wij twee kopie sleutels van de auto hebben, en niet de origenele!!!
Dat was op zich al vreemd.
Later blijkt dat de auto die ik had gekocht een auto kloon was.
d.w.z. de dief steelt een auto, en kopieert van een andere identieke auto alle gegevens (kenteken, onderhoudsboekje en kentekenplaten,)
Als je hier achter komt, moet je je auto inleveren bij de politie en kun je fluiten naar je geld.

Omdat wij verhaal wilden halen bij de verkoper, gingen wij op onderzoek uit,
Wat bleek: Fatih Ozcan, geboren in 1982 en woonachtig aan de Acacialaan in Bergen op Zoom, bleek samen met zijn vader Musa Ozcan een Vof te hebben: autobedrijf Musa.
Bij dit autobedrijf had "onze Golf" te koop gestaan.
Maar dhr. Ozcan had als prive persoon de auto op een openbaar terrein aan ons verkocht. (een trucje, zodat je geen recht hebt op derdenbescherming)

Toen wij hem met dit c onfronteerde, wist hij in de eerste nergens van, later zei hij de auto van een marokaan gekocht te hebben en dat hij nooit geweten had dat de auto gekloond was.
Maar als dat zo was geweest had hij niet zo gehandeld, als prive persoon een auto verkopen als je mede eigenaar bent van een vof.

Nadat wij bij hem waren geweest, kregen wij een smsje van hem met het verbod om nog ooit een voet op zijn terrein te zetten.

Voor ons is het heel duidelijk: hij heeft ons bewust een gekloonde auto verkocht;
en dat terwijl F. Ozcan een leermeester is van leerbedrijf Match en zijn bedrijf een keurmerk van RDW heeft.

webmaster
Joined : 07-aug-2006
Berichten : 523
Other Topics
Geplaatst : 19-jul-2009 19:51:49

Hallo Hemmer,


Een heel vervelende gebeurtenis. Kun je niet via een rechter je geld terug proberen te krijgen? Er kleven namelijk een aantal zaken aan deze transactie die op zijn minst de wenkbrauwen fronzen. Je kunt deze zelfs bewijzen, zoals de kopie sleutels en de transactie die door de verkoper onderhands buiten zijn bedrijf om gemaakt wordt. Dit in combinatie met de criminele auto is wel heel toevallig.

Een rechter is wel gevoelig voor dit soort zaken, de verkoper is immers een professional. Ik zou in ieder geval informatie inwinnen bij een advocaat.


Hiernaast moet je niet onder de indruk zijn van een RDW goedkeuring. Deze krijg je als je voldoet aan een aantal kenmerken. De RDW houder wordt niet vooraf gescreend op criminele activiteiten.

hemmer
Joined : 03-jul-2009
Berichten : 3
Other Topics
Geplaatst : 19-jul-2009 20:28:37
Quote Marnix:
Hallo Hemmer,


Een heel vervelende gebeurtenis. Kun je niet via een rechter je geld terug proberen te krijgen? Er kleven namelijk een aantal zaken aan deze transactie die op zijn minst de wenkbrauwen fronzen. Je kunt deze zelfs bewijzen, zoals de kopie sleutels en de transactie die door de verkoper onderhands buiten zijn bedrijf om gemaakt wordt. Dit in combinatie met de criminele auto is wel heel toevallig.

Een rechter is wel gevoelig voor dit soort zaken, de verkoper is immers een professional. Ik zou in ieder geval informatie inwinnen bij een advocaat.


Hiernaast moet je niet onder de indruk zijn van een RDW goedkeuring. Deze krijg je als je voldoet aan een aantal kenmerken. De RDW houder wordt niet vooraf gescreend op criminele activiteiten.

Hoi Marnix,

Wij hebben inmiddels geld gekregen van de verzekering!! Dit is uniek, schijnbaar, maar de Hema, waar wij onze auto hadden verzekerd vonden dat wij te goeder trouw hadden gehandeld en omdat de auto weer bij ons is gestolen, hadden wij recht op vergoeding!!!!

Maar ook heeft de expert ons gewaarschuwd, om de zaak te laten rusten.
Hij zei: laat het maar aan ons over, je weet niet wie je tegen je krijgt, het is zo proffessioneel gedaan, er kan wel een bende achter zitten. En die wil je niet tegen je krijgen.....
Toch ga ik morgen aangifte doen wegens oplichting tegen deze meneer, en ik zal jullie hier allemaal van op de hoogte houden.

heidikil
Joined : 19-jul-2009
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 19-jul-2009 21:43:51

Hallo.
Bij deze een klacht over een garagebedrijf in Breda.En wel Ras auto's
Helaas te laat gezien dat hier al klachten over waren.
Een auto op internet gezien , met in de tekst "auto voorzien van radio c/d wisselaar"bij aankomst bleek er echter niets van dat in te zitten.Deze zou later nog ingebouwd worden , en dit was volgens de garage eigenaar geen probleem.Tevens kwam ik erachter dat de temperatuursmeter niet werkte.Dit zou ook opgelost worden.na 3 pogingen mijn eigen radio mee genomen om in te bouwen , maar deze paste niet.Toen is er een goedkope radio uit een andere auto gehaald en werd profisorisch ingebouwd.Mijn eigen radio kreeg ik niet meer terug,en de temperatuurmeter...ja daar werd niets meer aangedaan.Daar stond ik dan...bij 2 bomen van mannen.Echt VERSCHRIKKELIJK !!!!!!waarom kan er aan deze praktijken niets gedaan worden...nee sterker nog zo een melding blijft maar 2 maanden zichtbaar om een bedrijf niet af te breken...nee hoor dit is nu de 2e keer dat ik ben opgelicht door een garagebedrijf..dat mag allemaal wel?????

Hyp
Joined : 20-jul-2009
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 20-jul-2009 16:56:59

Goedemiddag,

Ik wil graag een probleem voorleggen, en of iemand hier dan advies op heeft.

+/- 5 weken geleden heb ik mijn BMW 525D uit 2003 de volgende storing aangegeven: ‘Fuel inject. system’. Met deze storing ben ik naar een garage geweest om dit probleem te verhelpen. Daar gaven ze aan dat de Raildruksensor moet worden vervangen. Dit hebben ze dan ook bij BMW besteld, en vervangen. Bij het uitlezen van de auto bleef dezelfde storing bestaan. Doordat de garage niet wist waardoor dit kwam hebben ze in onderling overleg met mij besloten om de auto naar de BMW dealer ter analyse. Dit zou niet meer dan een uur duren, waar ik zelfs bij kon blijven wachten.

Bij het nakijken bij de BMW dealer duurde de analyse echter langer dan een uur waarna de wachtmeester ingreep en aangaf dat er een afspraak moest worden gemaakt omdat er verder onderzoek nodig was. Omdat het maken van een afspraak zeker 4 weken zou duren, adviseerde de monteur mij dat ik de auto beter kon laten staan. Na enkele weken zijn ze er niet uitgekomen en hebben de auto naar een specialist gestuurd.

Ondertussen waren er al verscheidene onderdelen vervangen zonder dat de storing was verholpen. Op de vraag waarom dit is gedaan, werd geantwoord: dit waren onderdelen die toch al moesten worden vervangen. Het antwoord van de specialist was dat ze grote vermoedens hadden dat het aan de verstuivers ligt. Dit wisten ze niet zeker, er was wel een groot vermoeden uitgesproken.

Ondertussen heb ik al een rekening van € 2.048,00 betaald voor alle onderzoekskosten en vervangen onderdelen. Uiteindelijk is geadviseerd 4 verstuivers à (bijna) € 350,00 per stuk te vervangen. Dit komt neer op een extra uitgave van minimaal € 1.500,00. Op dit punt had ik er geen vertrouwen meer in dat de BMW dealer het probleem op een adequate manier zou oplossen. Daarom besloot ik de auto terug te nemen.

Uit onmacht heb ik een brief geschreven naar BMW Nederland. Heeft iemand dezelfde ervaringen gehad en kan mij misschien adviseren hoe te handelen?

Alvast bedankt,

Mvg,
Hyp

Mitch
Joined : 12-aug-2009
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 12-aug-2009 12:58:26

Drie maal bij Audi Century te Groningen geweest, voor oplossen van niet opende kofferklep. Elke keer was verschillende diagnose gesteld, maar uiteindelijk zonder resultaat. Elke keer was onderdeel niet op voorraad. Laatste keer willen ze ingrijpende en dure reparatie uitvoeren met vernieuwing van centraal locking regelapparaat (450-600€). Ik heb allen voor diagnoses 240€ betaald.
Nadat ik klacht heb ingediend, niemand reageerde daar op. Na veel bellen was een voorstel gekomen om nog een keer te bekijken – na vakantie periode.
Tijdens apk keuring, bij apk garage hebben ze oorzak ontdekt en gerepareerd zonder gebruik van onderdelen – het was kabel breuk.
Audi Century bv te Groningen – zeker net aan te raden.
Mitch

peter49
Joined : 12-aug-2009
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 12-aug-2009 23:04:40

Hallo
Ik heb een vraag, is er iemand die ervaring heeft met autobedrijf "Liekendiek" , gevestigd in Rotterdam?
Ikzelf heb er een auto gekocht, een aanbetaling gedaan, maar ben er nu achter gekomen dat de kilometerstand niet klopt, en er word op sommige forums hier op internet nogal wat geklaagd over genoemd autobedrijf.
Mochten er mensen zijn met ervaringen, dan lees ik ze graag hier
m.v.g. Peter

cinema
Joined : 20-aug-2009
Berichten : 1
Other Topics
Geplaatst : 20-aug-2009 21:36:09

Garage dijksman te katwijk.
Met plezier koop ik een hyundai tucson van 2005 voor de prijs van € 16.000.--
Na een paar weken bleek dat de binnenkant van de auto nat regent tot op de stoelen.
De airco was kapot.
Gaspedaal blijft hangen
vering auto kapot.
Na een paar maanden kwam er een brief van de rwd dat de auto apk gekeurd moest worden, stond op de rekening dat dit gedaan was.
Ik kan wel een tijd zo doorgaan, mijn auto stond iedere maand in de garage.
Voor mij nooit meer naar garage dijksman want ik kan nog veel meer vertellen over deze zeer slechte totaal niet op klantenservice gerichte garage.