Dealer garantie

Posted by: webmaster on 16 januari 2014

De laatste maanden ben ik druk in de weer geweest met het updaten van de merkgaranties. Zoals u weet bieden wij op deze website een compleet overzicht van de garanties die de merkdealers geven op de huisselectie occasions. Nu zijn er bij verscheidene automerken grote en kleine veranderingen doorgevoerd, zodat het loont om opnieuw het aanbod door te nemen.

Honda is bijvoorbeeld zo'n merk waar veel veranderd is. Zij bieden nu standaard twee jaar garantie welke tegen een kleine vergoeding nog met een jaar te verlengen is. Het beste van dit product is dat het niet alleen voor hele jonge occasions geld, maar ook voor auto's tot 9 jaar.


Hiernaast zijn er ook merken die van een merkgarantie zijn afgestapt. De dealers geven natuurlijk nog wel Bovaggarantie, maar zaken als mobiliteitsgarantie welke te gebruiken is in heel Europa zijn dan vaak niet meer aanwezig.

Helaas zijn nog niet alle merken ingegaan op mijn informatie-aanvraag. Mocht u een streepje tegenkomen, dan betekent dit dat ik geen bevredigend antwoord heb kunnen vinden via de website en geen contact heb kunnen krijgen met de verantwoordelijk persoon bij de importeur. Mocht u deze persoon zijn bij een importeur en wilt het artikel over uw merkgarantie geupdate hebben, dan hoor ik graag van u via het contactformulier.