Brandstof prijzen dalen!

Posted by: webmaster on 14 september 2006
De brandstof prijzen zitten in de lift en we gaan naar beneden. Na maanden van stijgingen en liters benzine van 1,50 en meer is de prijs van benzine en diesel nu gezakt naar 1,35 en 1,07

 

Maar we zijn er nog niet, want weet u nog... vroeger in 2002!? Toen waren de prijzen voor benzine en diesel nog 1,18 euro en 80 cent. Ja, dat waren nog eens tijden, een liter diesel voor 80 cent!


Het wordt tijd dat we eens op alternatieve brandstoffen gaan rijden, zoals... water! En het is al mogelijk, want BMW is momenteel een select gezelschap aan het samenstellen om op waterstof te gaan rijden. Dus geen schadelijke uitstoot terwijl je je in alle luxe laat rijden of zelf rijdt in een BMW Hydrogen 7-serie.

 

Dat dit voor ons occasionrijders nog niet is weggelegd begrijp ik ook, maar alle nieuwe producten worden eerst in de topklasse uitgetest en komen langzamerhand naar de betaallbare modellen toe. En met de huidige innovatie snelheid is deze techniek volgens mij binnen 10 jaar ook voor de gewone man/vrouw beschikbaar!

 

Dus nog even fossiele brandstof tanken en dan mogen we met z'n allen lekker 1,5 euro voor een litertje water(stof) betalen aan de pomp Sad